Logo Café La Vista

KAFFE

SØDMÆLK ELLER SOYADRIK

Sort Kaffe

Sort Kaffe med mælk

Latte eller cappuccino

Chococino kaffe med kakao og mælk 

Iskaffe

Chai latte eller Chai the

Varm kakao med mælkeskum

The flere varianter

29,-

34,-

44,-

44,-

44,-

44,-

44,-

29,-

LÆSKEDRIK

Sundhedsboost 3 cl

Ingefær, pære, gulerod, gurkemeje, lime og appelsin

Appelsinjuice 25 cl (Hancock)

Isvand i kande per person

Ice tea med fersken 50 cl

Lemonade 50 cl hyldeblomst eller rabarber

Sodavand (Hancock)

Sport-cola eller sport-cola light 33cl.

danskvand, danskvand med citrus/lime 25cl.

sport med druesukker 25cl.

appelsin eller appelsin light 25cl.

Sodavand

pepsi max, coca cola og faxekondi o,5L

19,-

29,-

24,-

44,-

44,-

34,-

44,-

ØL

Høker bajer 5,0% 33 cl

Black lager 5,0% 33 cl

Old gambrinus dark/light 9,5% 33 cl

Hancock beer 6,3%  70 cl

1664 blanc alkoholfri 0,0%

Årstidens øl alkoholfri 0,0%

39,-

39,-

49,-

89,-

49,-

49,-

HVIDVIN

Sashy Chardonnay

Dejlig cremet og fyldig Chardonnay, der på samme tid har en skøn mineralsk friskhed over sig. Vinen kommer fra det østlige Italien, helt ud til Adriaterhavet, hvor druerne både får masser af sol og samtidig kølige havvinde. Det giver en skøn, silkeblød Chardonnay med smag af lime, fersken, tropisk frugt og et lille touch af vanilje


Toi Toi Sauvignon Blanc

Sprød og aromatisk Sauvignon Blanc med masser af eksotiske frugter, honningmelon og hyldeblomst. Vinen er sitrende frisk i smagen og har samtidig en lækker frugtfylde. Et fremragende eksempel på newzealandsk Sauvignon Blanc, der i øjeblikket går sin sejrsgang i hele verden.


209,-

70,-

glas  

279,-

Rosé

Les Glaneuses

Elegant Sydfransk rosé med masser af røde sommerbær, rabarber og lavendel. Blid og cremet i munden med en dejlig frugtrig eftersmag En læskende rosé i en tør Provence-stil, dog uden at være knastør.


Rudi Rüttger pastel

Et tysk svar på en Provence-rosé. Denne rosé fra Rudi Rüttger er rislende frisk og næsten helt perlende på tungen. Herlig frugtsmag med jordbær, hindbær og fersken, der har en lang finish med spændende nuancer af mineralitet og citrus.


209,-

70,-

glas  

229,-

RØDVIN

Arnaldo Caprai Umbria Rosso

Saftig og drikkevenlig rødvin fra Umbrien, der ligger i det centrale Italien. Vinen er lavet primært på Sangiovese og har meget til fælles med de toscanske vine på samme drue. Meget elegant og frisk i stilen med kirsebær, jordbær og lidt mørke blommer samt et diskret touch af fadkrydderier.


The Blend

Koncentreret og smooth powervin fra Italien. Fremstillet på 3 forskellige druer fra 3 af de mest populære regioner i Italien: Veneto, Toscana og Sicilien. En vin med masser af saft og kraft i form af mørke bær, blommer og lidt urter kombineret med delikate, sødmefulde krydderier fra vinens fadlagring.


229,-

79,-

glas  

254,-

ALKOHOLFRI VIN

Riesling


249,-

MOUSSERENDE

Medici Ermite Dolce

Søde og lækre bobler i sin mest drikkevenlige udgave. Fremstillet i Italien på Malvasía-druen, der leverer spandevis af bløde, eksotiske frugter i smagen med et lille strejf af litchi.


Reyes D’ Aragon Ice

Ny populær type af mousserende vine, der er skabt til at blive nydt med en isterning. Denne Cava er faktisk fremstillet på den traditionelle Champagne-metode, der giver skønne noter af toast og honning til den sødmefulde frugtsmag. Cava’en er halvsød (semi-seco), men har samtidig en harmonisk friskhed i smagen.


239,-

70,-

glas  

249,-

Champagne

G. H. Martel Premier 1 ́er cru Brut

En flot 1er Cru Champagne med masser af frisk citrus og grønne æbler samt det karakteristiske præg af ristet brød fra 2. gæringen på flaske. Pragtfuld eftersmag med æbler, ristede mandler og lidt vanilje. Fremstillet på et klassisk Champagne- blend af 60 % Chardonnay og 40 % Pinot Noir.


529,-

Rosé Portonic

Delaforce Rosé Port

Ny portvins-type, der virkelig hitter i øjeblikket. Portvinen får sin smukke røde farve fra drueskallerne, som kortvarigt ligger med druemosten under produktionen. Smagen domineres af granatæble, hindbær, jordbær og rabarber. Portvinen er sød i stilen og er meget letdrikkelig. Blandes med tonic.


349,-

inkl. 4 tonic

85,-

glas  

Gin

Gin bræt

4 forskellige gin med hver sin smag og hertil 2 tonic


199,-